,

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 19η/2024 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΥΚΗΣ

ΠΡΟΣ:

1. Τα αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης

2. Τον αξιότιμο κ. Δήμαρχο

3. Τους κ.κ. Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων

4. Τους αρμόδιους υπαλλήλους-εισηγητές

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις 31/10/2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 15:00, σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Σμίνθης και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για τα εξής θέματα:

1ο θέμα: Έγκριση 9ης τροποποίησης προϋπολογισμού και τεχνικού προγράμματος 2024. (Εισήγηση: Μαρία Μύτικα).

2ο θέμα: Κ.Ε.Π. Δήμου Μύκης, επικαιροποίηση αιτήματος, συγχώνευση, μεταστέγαση. (Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ.).

3ο θέμα: Αποδοχή διάθεσης οχήματος από την Ε.Υ.Δ.Α.Π. Α.Ε. στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. (Εισήγηση: Δήμητρα Πλουμιστού).

4ο θέμα: Κατάργηση ποδηλατοδρόμου στον οικισμό Εχίνου. (Εισήγηση: Ιωάννα Κούτσικου).

5ο θέμα: Τροποποίηση θέσης στάθμευσης Α.Μ.Ε.Α. στον οικισμό Εχίνου για τον κ. Τσολάκ Εκρέμ. (Εισήγηση: Ιωάννα Κούτσικου).

6ο θέμα: Ενημέρωση σχετικά με τις συμβάσεις στο πλαίσιο του έργου «Εκσυγχρονισμός των Κ.Ε.Π.» και λήψη σχετικής απόφασης για περεταίρω ενέργειες. (Εισήγηση: Ειδικός συνεργάτης Δημάρχου, Μπάρκας Ιωάννης).

7ο θέμα: Αίτημα του δημότη Μύκης, Μπουγιουκλού Χασάν του Σαλή, για χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης. (Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ.).

8ο θέμα: Αίτημα του δημοτικού συμβούλου Κουράκ Μπεδρή του Χουσεΐν, για χορήγηση άδειας απουσίας από τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. (Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ.).

Πρόσκληση 19/7629/25.10.2024

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αδέμ Χασάν