Ανακοίνωση – Δράση στειρώσεων

Ο Δήμος Μύκης σε συνεργασία με την φιλοζωική οργάνωση Griechische Fellnasen e.V,  και τον Σύλλογο Προστασίας Ζώων με την επωνυμία Kastration Von Streunern e.V.  θα πραγματοποιήσει, για το διάστημα 05/05/2019 μέχρι και 20/05/2019, δράση στειρώσεων αδέσποτων ζώων συντροφιάς με την συνδρομή εθελοντών κτηνιάτρων, σύμφωνα με τον Ν.4039/2012.

Η φιλοζωική οργάνωση Griechische Fellnasen e.V,  και ο Σύλλογος Προστασίας Ζώων με την επωνυμία Kastration Von Streunern e.V.   αποτέλεσαν το σημείο επαφής με ιατρική ομάδα εθελοντών κτηνιάτρων με τους βοηθούς τους που κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα θα πραγματοποιήσουν εθελοντικά δωρεάν στειρώσεις αδέσποτων ζώων συντροφιάς αποκλειστικά στην περιοχή του Δήμου Μύκης.

Ο κτηνίατρος κ. Μεχμετόγλου Αλπάϊ που διατηρεί ιδιωτικό κτηνιατρείο στον οικισμό της Σμίνθης θα διαθέσει δωρεάν το ιδιωτικό κτηνιατρείο του για το σκοπό αυτό.

Η δράση θα υλοποιηθεί στο Δήμο Μύκης κατά το χρονικό διάστημα από 05/05/2019 ως 20/05/2019.

Καλούνται όλοι οι φορείς της περιοχής με φιλοζωική δραστηριότητα , αλλά και κάθε πολίτης που επιθυμεί, να συμβάλλουν και να διευκολύνουν με οποιοδήποτε τρόπο την υλοποίηση της δράσης.