,

Πρόσκληση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 16η/2024 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΥΚΗΣ

ΠΡΟΣ:

1. Τα αξιότιμα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Μύκης

2. Τον αξιότιμο κ. Δήμαρχο

3. Τους κ.κ. Προέδρους των Τοπικών Συμβουλίων

4. Τους αρμόδιους υπαλλήλους-εισηγητές

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις 28/08/2024, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν.3852/2010, στο Δημαρχιακό Κατάστημα Σμίνθης και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για να συζητηθούν και να ληφθούν οι σχετικές αποφάσεις για τα εξής θέματα:

1ο θέμα: Έγκριση 7ης τροποποίησης προϋπολογισμού 2024. (Εισήγηση: Μαρία Μύτικα).

2ο θέμα: Έγκριση διενέργειας τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της χρήσεως 2023 της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Δήμου Μύκης και υποβοήθηση της επιτροπής απογραφής και καταγραφής των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων του καταργούμενου Ν.Π.Ι.Δ. (Κ.Δ.Ε.Μ.) από ορκωτούς λογιστές. (Εισήγηση: Μαρία Μύτικα).

3ο θέμα: Παραχώρηση αίθουσας Δημοτικού Συμβουλίου. (Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ.)

4ο θέμα: Ορισμός εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωτή) του Δήμου Μύκης Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης, για συμμετοχή τους στις Γενικές Συνελεύσεις  της Ανώνυμης Εταιρείας Διαχείρισης Απορριμμάτων Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης. (Εισήγηση: Γ.Γ. Μαρία Σπανού).

5ο θέμα: Έγκριση μελέτης εργοταξιακής Σήμανσης-Ασφάλισης και κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που αφορά τμήμα στο οδικό δίκτυο της Δημοτικής Οδού Γλαύκης-Πάχνης για την κατασκευή του έργου: «Βελτίωση δημοτικής οδοποιίας οδού Γλαύκης – Πάχνης». (Εισήγηση: Δήμητρα Πλουμιστού).

6ο θέμα: Έκδοση Κοινού Ψηφίσματος για την Στελέχωση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης. (Εισήγηση: Πρόεδρος Δ.Σ.).

Πρόσκληση 16/23.08.2024

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αδέμ Χασάν